• Montajul aparatului de aer conditionat este un proces amplu care necesita o serie de cunostinte de specialitate, dar si echipamente specifice, pentru a va putea bucura de un aparat de aer conditionat care lucreaza la capacitate maxima si are o durata de viata extinsa.

Detalii montaj clima:

  • Reprezentam confortul si calitatea prin toate produsele deja instalate de echipele noastre, prin increderea castigata in timp, prin profesionalism si munca!
  • Astfel, pentru a avea garantia unui montaj corect realizat apelati la firma noastra fara nici o ezitare.
  • Pierderile de freon, scurgerea condensului in interior sau in unitate sunt cateva dintre problemele care ar putea sa apara in functionarea aparatului de aer conditionat ca urmare a unui montaj defectuos realizat.
  • Si bineinteles, neintervenit la timp asupra defectiunilor, acestea pot duce in primul rand la un randament scazut al aparatului de aer conditionat si ulterior la probleme mult mai costisitoare daca nu chiar la daune totale.
  • Pe langa punctualitatea si seriozitatea echipelor noastre si atentia sporita pe care acestia o acorda punerii pe pozitie a unitatilor aparatului de aer conditionat si realizarii racordurilor frigorifice si electrice precum si izolatiei traseului, materialele folosite la instalare sunt de cea mai buna calitate.
  • Pentru montajul chillerelor industriale sau al aparatelor din categoria modelelor speciale (ex. casete, duct-uri, coloane etc.) solicitati o oferta la adresa de e-mail a societatii rohineditinstal@gmail.com

La noi gasiti toata gama de servicii ce pot exista in instalatiile sanitare, termice, canalizare, climatizare, electrice de la A la Z!

Contactati-ne si un instalator va prelua apel dvs. in cel mai scurt timp ! (TEL: 0762100562, E-mail: rohineditinstal@gmail.com)
© 2008-2018 SC ROH INEDIT INSTAL SRL-D. Toate drepturile sunt rezervate.